menu Home
Algemeen

De Bibliotheek AanZet en Schouwburg Kunstmin presenteren op woensdag 1 juli Meetup Live

Paul | 25 juni 2020

In deze coronatijd zijn we met heel veel dingen bezig: maar hoe ervaren jongeren dit corona tijdperk. Bij de een gaat dit beter dan bij de ander. Hoe pas jij je aan in dit leven waar heel veel dingen die jongeren bezig houden anders zijn? Dit zijn de vragen waar we op

woensdag 1 juli over in gesprek gaan  met jongeren uit de regio tijdens de Meetup Live. Jij bent er toch ook bij?

 

Liefde, werk & eenzaamheid

De Bibliotheek AanZet en Schouwburg Kunstmin presenteren op woensdag 1 juli Meetup Live. Kijk, luister en praat mee over een actueel maatschappelijk thema, doe inspiratie op én deel je mening. Hetzelfde als altijd, maar dan toch nét even anders. We gaan namelijk digitaal. Dus sluit aan via je eigen toestel en doe mee.

Dit keer is het thema liefde, werk & eenzaamheid: jongeren in tijden van corona. Hoe pas jij je aan? Wat gaat goed? Wat gaat minder goed? En wat zijn de ultieme tips om je een beetje soepel door deze tijd heen te slaan? Moderator Mayhar Zarrinphaker (van De Werkshop )  gaat in gesprek met o.a. jongeren uit de regio. Vanuit Ridderkerk schuift bijvoorbeeld Facet jongerenwerk aan.

Zorg dat je er LIVE bij bent door op de onderstaande link te klikken! Op woensdag 1 juli vanaf 20.00 uur (opnames vanaf Schouwburg Kunstmin).

https://www.youtube.com/watch?v=Byrl0IYkikQ

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play