menu Home
Algemeen

Genoeg te beleven in Ridderkerk tijdens Summer Events 2020!

Paul | 15 juni 2020

Van maandag 20 juli tot en met vrijdag 14 augustus 2020 organiseert Facet Ridderkerk voor de twintigste keer Summer Events. Nog geen plannen voor de zomervakantie of ga je niet op vakantie door het coronavirus? Doe dan mee met Summer Events!
Het programma staat weer vol met sportieve, recreatieve en culturele activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren van 2 t/m 18 jaar in Ridderkerk. Het programma verschijnt donderdag 25 juni in De Combinatie en op de website van Facet Ridderkerk. De inschrijving start op vrijdag 26 juni om 9:00 uur.
Coronavirus COVID-19
Uiteraard voldoet het programma aan de landelijke RIVM richtlijnen met betrekking tot het coronavirus COVID-19. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud. Mochten de richtlijnen in de komende periode aangepast worden dan kan dat ook gevolgen hebben voor het programma.

Ridderkerkpas
Het is mogelijk om de kosten van de activiteiten te betalen met de Ridderkerkpas. De betaling wordt ter plaatse geregeld. Kijk voor meer informatie op www.ridderkerkpas.nl.

Blauwe activiteiten (puzzelstukje)
Alle activiteiten met een puzzelstukje zijn toegankelijk voor kinderen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). De activiteiten worden aangeboden in een rustige omgeving, in kleine groepjes en met minimaal twee opgeleide medewerkers.

Spelregels
Inschrijven kan alleen via de website www.facetridderkerk.nl of per e-mail via inschrijven@facetridderkerk.nl;
Naam, geboortedatum, e-mailadres en telefoonnummer en het vermelden van de activiteit(en) is verplicht! Er volgt geen inschrijving bij het ontbreken van één van bovenstaande gegevens;
Er wordt ingeschreven op datum en tijd van ontvangst (vanaf 26 juni 9:00 uur)! Inschrijvingen voor 26 juni 9:00 uur worden niet behandeld;
Kijk goed voor welke leeftijd een activiteit is. Ben je jonger of ouder dan aangegeven op de dag van de activiteit dan kun je helaas niet aan de activiteit deelnemen;
Als de inschrijflijst vol is, wordt er een reservelijst aangemaakt. Mocht je alsnog kunnen deelnemen dan wordt er telefonisch contact opgenomen. Kom niet naar de activiteit als je niet gebeld bent! Dit voorkomt verwarring en teleurstelling;
Afmelden is verplicht! Bij twee keer zonder kennisgeving niet op komen dagen voor een activiteit is deelname aan andere activiteiten helaas niet meer mogelijk;
Kijk voor meer informatie over het programma en de COVID-19 veiligheids- en hygiëneprotocollen op de website van Facet Ridderkerk https://facetridderkerk.nl/sport-en-bewegen/activiteiten/vakantie-activiteiten/.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play