menu Home
Algemeen

Homerr punt in Ridderkerk

Paul | 18 mei 2020

Ingezonden : Beste Ridderkerkers, Sinds september 2018 ben ik een DHL buurpunt via Homerr. Sinds kort is Homerr zelf gestart met het leveren en verzenden van pakketjes van Vinted. Om een voor mij nog onbekende reden ben ik niet zichtbaar als Homerr punt in Ridderkerk waardoor u wordt doorverwezen naar een punt in Rotterdam of Hendrik Ido Ambacht terwijl ik gewoon in Ridderkerk te vinden ben. Als u een QR-code van Homer heeft gekregen om uw Vinted pakket te versturen kunt u hem bij ons punt in Ridderkerk inleveren. U kunt ook op de hoogte blijven door op Facebook de pagina DHL Homerr Buurtpunt Astrid te volgen. Hier vind u belangrijke informatie wat betreft openingstijden. Ook kunt u als u vragen heeft altijd even een berichtje sturen. Deze probeer ik zo goed mogelijk te beantwoorden. DHL Homerr Buurpunt Astrid Fazant 111 Ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play