menu Home
Geen categorie

Berenjacht Ridderkerk

Paul | 15 april 2020

Ridderkerk: Wij zijn een nieuw station wat alleen via internet te beluisteren is . We zijn voornamelijk met berichtgeving en informatie gericht op Ridderkerk . In overleg gaan we vanaf donderdag 16 april discreet foto’s maken van de beren, die we aantreffen tijdens onze Berenjacht door Ridderkerk . Niet de straatnaam , huisnummer of familienaam , alleen van de beren . Deze gaan we op onze Facebookpagina Ridderkerk FM en op deze website plaatsen . We zouden het geweldig vinden als er iets roods bij of op het beertje ligt .Zo maken we een paar weken een rondje langs de beren en maken we er een mooie fotoserie van . Ook zal de Facebookpagina Berenjacht Ridderkerk regelmatig aandacht krijgen

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.