menu Home
Geen categorie

Vrijwilligers bezorgen glimlach in Ridderkerk

Paul | 14 april 2020

RIDDERKERK : De kaarten en tekeningen stromen binnen bij Present. Van jong tot oud pakt pen en potlood om een mooie tekening of bemoedigende woorden te schrijven. Mooi dat Ridderkerkers zomaar even een moment aan de keukentafel nemen om een vrolijke groet te schrijven. Zo maken ze bewoners van instellingen blij in deze tijd waar aandacht en zorg voor elkaar zo belangrijk is.

Wil je ook iemand blij maken met een kaartje dan kun je deze in de brievenbus doen bij Kerkweg 97 (Centrum) of Steur 5 (Drievliet).
Present zorgt er dan voor dat het goed terecht komt bij instellingen maar ook bij een aantal mensen die zelfstandig wonen en blij worden van post. Je kunt ook rechtstreeks een kaartje of tekening sturen aan de bewoners van Asielzoekerscentrum in Beverwaard. Ook zij vinden het fijn om te weten dat er aan hun gedacht wordt.
Verder zijn er vrijwilligers van Present om u te ondersteunen met het doen van boodschappen, een kaartje schrijven of een gezellig telefoongesprek.
Heeft u hulp nodig, voelt u zich vrij om u aan te melden door telefonisch contact op te nemen met een van de coördinatoren: Jojanne van Duinen 06 130 230 94 of Jolanda Haan 06 13 15 35 10 of een mail te sturen aan info@presentridderkerk.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.